Loading...
Duette gardiner2020-10-16T06:17:51+00:00

Duette gardiner

Hos Bergen Kjøkkensenter kan du få Duette gardiner fra Luxaflex tilpasset på spesialmål.  Vi kommer på befaring, tar mål og monterer dine nye Duette gardiner. Du kan også montere Duette gardinene selv, men  Luxaflex anbefaler at en bruker fagmann som kan utføre oppmåling og montering av gardinene dine for å få riktig passform og funksjon. Bergen Kjøkkensenter er som forhandler av solskjerming fra Luxaflex pliktig til å holde seg oppdatert på produktutvikling og nye monteringsløsninger.

Visste du at opptil 50% av hjemmets varme- og nedkjølingsenergi kan forsvinne ut gjennom vinduet?

Det er derfor Luxaflex har skapt  Duette gardiner, som hjelper deg å få det svalt innedørs om sommeren og varmt og godt inne på vinteren.
Luxaflex seneste innovasjon, Duette® Architella®, har en unik funksjon med tre luftlommer i vevet som forbedrer den isolerende effekten ytterligere og gjør
huset enda mer energieffektivt.

Det aller seneste i farge og form til Duette gardiner

Den nye Duette® kolleksjonen har et stort utvalg av vakre vev i lekne mønstre og farger, som for eksempel nye Batiste Crushing, som kan skape det perfekte blikkfangeti et rom. Eller hvorfor ikke velge et pent vev med struktur med en deilig naturlig følelse, Bamboo, som passer i mange miljøer og til ulike interiørstiler.
Ut fra din egen stil og smak finnes det en mengde ulike vev, farger og varianter som hjelper deg med å kontrollere lyset hjemme. Du velger mellom helt transparente vev til mer tette og mørkleggende, som gjør at du får den optimale løsningen til hvert enkelt rom. Duette® passer til nesten alle vindustyper og former, fra det minste takvinduet til det store panoramavinduet.

Kom innom Bergen Kjøkkensenter, så gir vi deg rådgivning og viser de ulike valgmulighetene som finnes.
Bergen kjøkkensenter er offisiell leverandør av Duette gardiner fra Luxaflex.

Under kan du se et utvalg av hva vi kan levere innen Duette gardiner. ( Klikk på et bilde for bla funksjon )

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen