Loading...
Garantier2020-10-16T06:19:02+00:00

Garantier

Produktgaranti:
Bergen Kjøkkensenter tilbyr deg livstids – produktgaranti på alle kjøkken produsert av Mobalpa , i henhold til forbrukerkjøpslovens bestemmelser som normalt bare gjelder i 5 år. Denne tilleggsgarantien dekker alle dine skadetilfeller og defekter så lenge du er eier av innredingsløsningen som er levert. (Dekker ikke ved salg av hus, leilighet etc… Dekker ikke normal slitasje og bruk riper, etc..)

Funksjonalitetsgaranti:
BKS gir 10 års garanti på kjøkkenets vitale funksjonsdeler. I inntil 25 år garanterer BKS for at alle skuffer, innvendige skuffer, gryterister, hengsler og rulleskinner fungerer som de skal. Skulle noe uforutsett oppstå vil du vederlagsfritt få erstattet de deler som er defekt av Mobalpa

Suppleringsgaranti:
Dersom en modell utgår, garanterer BKS fortsatt supplering i inntil to år etter bestilling om ikke annet er spesifikt angitt.

Leveransegaranti:
Allerede ved kontraktinngåelse, får du bekreftet antatt leveringsuke. Seinest den siste uken før det nye kjøkkenet leveres, mottar du nøyaktig leveringsdato for din levering.

Inklusive i prisen din er også transportforsikring slik at alle interiørdeler vil erstattes uavhengig av type skade som kan oppstå før det er montert.

Du kan også benytte vår kostnadsfrie leveranseservice hvor du kan levere oss en ekstra nøkkel og vi ordner hele leveransen uten at du trenger å være hjemme. Du vil bli oppringt av vår transportleverandør før de ankommer hjem til deg, slik at du er orientert, og kan stikke innom om du ønsker.

Delleveranse garanti:
Oppstår det behov for del levering pga. skader eller mangler vil deler bestilles samme dag. Deler vil håndteres og sendes på hurtigste måte . Om dette er tilleggssupplering vil også bestilling skje samme dag om du ønsker det.

Trygghetsgaranti:
Ved forhåndsbetaling er både Bergen Kjøkkensenter og Mobalpa din garantist for det innbetalte beløpet. Det er derfor ingen risiko forbundet med forhåndsbetaling. Du betaler heller ikke alt før varen er levert og montert, sånn at du er sikret en funksjonell og helhetlig leveranse.

Miljøgaranti:
Samtlige av Bergen Kjøkkensenter sine Innredningsløsninger er sertifiserte for godt inne klima. Det er din sikkerhet for at ditt kjøkken er testet for utskilling av gasser og lukt fra en rekke forskjellige stoffer, samt at vi kan tilby et stort utvalg av nikkelfrie håndtak.

Fraktgaranti:
Kjøkkenet er sikret gjennom fraktavtaler og transportforsikringer. Varene lastes opp på fabrikk, og kjøres uten omlastning direkte til Bergen. Hvis bygget er forsinket ved levering av kjøkken, tilbyr vi gratis lagerleie i inntil 30 dager. ( varene må betales i følge ordrebekreftelse )

Monteringsgaranti:
Alt monteringsarbeid dekkes av Bergen Kjøkkensenter sine garantier og er sikret gjennom avtaler med faste erfarne montører på Bergen Kjøkkensenter sine kjøkkenløsninger. Feil som skyldes montering dekkes derfor i sin helhet av Bergen Kjøkkensenter gjennom egne avtaler med leverandør

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen