Loading...
Lamellgardiner2020-10-16T06:17:35+00:00

Lamellgardiner

Skjerm for med stilrene linjer Lamellgardiner er flotte i store vinduer og gir med de loddrette linjene en perfekt balanse mellom lysinnfall og skjerming.
Når lamellene er åpne slippes det lys inn i rommet, men samtidig holdes nysgjerrige blikk ute.
Kolleksjonen inneholder lameller i tre forskjellige bredder og vev i et hav av ulike farger, strukturer og transparensnivå. Dette gjør at lamellgardinens stilrene eleganse
kan pryde hele huset.

Fantastiske vevmuligheter i våre lamellgardiner

I Luxaflex® kolleksjonen finner du et stort utvalg av mønstre, strukturer og transparens – fra lette gjennomsiktige vev til helt tettevev.  Alt for at du skal få den perfekte balansen mellom lys og privatliv, i en stil som passer til hjemmet ditt.

Innsydde bunnlodder

Du kan velge å få loddene i bunnen av lamellgardinen innsydd, da henger de fritt uten kjede og gir et enkelt uttrykk. Bergen kjøkkensenter er offisiell forhandler av solskjerming og lamellgardiner fra  Luxaflex  , og kan gi deg råd og veiledning. Kontakt oss gjerne for gratis befaring eller kom innom vår butikk i Helleveien 228. Her kan du se våre løsninger og få pris på levering og montering av lammellgardiner fra luxaflex.

Under kan du se et utvalg av hva vi kan levere av lamellgardiner. ( Klikk på et bilde for å benytt deg av bla funksjon )

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen