Loading...
Spiraltrapper2022-12-13T09:05:03+00:00

Spiraltrapper

En vindeltrapp 7 spiraltrapp er et godt alternativ for de med begrenset plass i hjemmet. Spiraltrapper er estetisk tiltalende og kan i prinsippet bygges  hvor høyt du ønsker. I tillegg tar de liten plass og er enkle å montere.
Kontakt oss for prisforespørsel  på post@bergen-kjokkensenter.no  eller telefon 55 39 50 60

Spiraltrapp Loopen, spiral

I motsetning til våre andre spiraltrapper, har løkken et sidestykke som understreker modellens runde form. Sidestykket er bøyd i henhold til målene i vår spesialavdeling. Velg mellom rekkverkstolper i tre eller rustfritt stål.

Spiraltrapp Pure Spiral

vår spiraltrapp Pure for loft er tilpasningsdyktig, og dette  har åpenbart sine fordeler, men det betyr også at du må være klar over visse ting.
Nedstigningstrinnet, det siste trinnet på det øvre nivået, kan reverseres slik at du enkelt kan bestemme om trappen skal dreies til høyre eller venstre. For at dette skal fungere er begge sider av trinnet forboret, perforert, for montering av rekkverk, er dekkfilm inkludert for å dekke disse små hullene på siden som vil være åpne.
Siden høydemålene får variere, kan trinnhøyden (målingen mellom hvert trinn) falle utenfor standard 170-200 mm.

Spiraltrapp Svinga 4.15.1

Spiraltrappen er en klassisk type trapp laget av alt fra støpejern til plast. Vår modell Svinga er laget av tre og har vanligvis rekkverk i rustfritt stål. Den bærende delen av midtstøtten er også laget av stål. Det som skiller spiraltrappen vår fra mange andre er den kontinuerlige guiden i massivt tre som understreker den runde formen. Merk at en vindeltrapp tar ganske mye plass hvis den skal være gangbar.

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen