Loading...
Trappefornying2022-12-13T09:03:49+00:00

Trappefornying

Med ReStair® trapperom kan du enkelt få trappene dine til å se ut som nye igjen. Vi tilbyr et komplett system som gir trappene dine et nytt stilig utseende, samtidig som de gir de viktige funksjonene som kreves for å være funksjonelle og trygge.

Trapprenovering er en relativt enkel måte å friske opp utseendet til en gammel trapp. Renoveringstrinnene våre er 9 mm tykke. Dette betyr at de bidrar til økt stabilitet samtidig som de kan slipes. Med andre ord får du «to renoveringer i ett». Materialet er også tykt nok til å redusere risikoen for fremtidige problemer – uten å bli så tykk at du opplever problemer med varierende trinnhøyde eller at trinnene ser klønete ut.

Velg mellom tre varianter av frontkantnese og mellom typer tre eik og ask med forskjellige overflatebehandlinger. Du kan også kjøpe Restair® ubehandlet.

Gulvbordene leveres med forhåndsmonterte trappetrinn som er tilgjengelige i tre forskjellige design. Hver plate er normalt tilstrekkelig for to plan trinn. Restair®-systemet inneholder også trinntrinn hvis du har en tett trapp (vertikale brett mellom trinnene). Trinntrinnsskivene kan leveres i hvitmalt MDF eller i samme design som trinntrinnene. Forkant dekker trinntykkelser på henholdsvis 40 og 50 mm.

Er du en brukt gjør-det-selv-selfer? Da kan du sannsynligvis selv montere trappene, men vi anbefaler at du bestiller montering.

Kontakt oss for prisforespørsel  på post@bergen-kjokkensenter.no  eller telefon 55 39 50 60

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen