Loading...
Trapper med underliggende sperrer2022-12-13T09:05:37+00:00

Trapper med underliggende sperrer

Trapper med underliggende sperrer som har trinnene montert på bærende sperrer som går under trappene. Da trappene er åpne, gir det et fantastisk lett og luftig inntrykk.
Kontakt oss for prisforespørsel  på post@bergen-kjokkensenter.no  eller telefon 55 39 50 60

Trappemodellen Optimal Steel B 0.GB.6

Modell med senterbjelke der glasset er festet til trinnenden. Trappen er tilgjengelig i både rette og buede versjoner.

Trinnfestingen foregår under trinnene og skjuler alle skruer.
Valgfrie alternativer i form av LED-striper under trinnkanten for en ekstra fin effekt.

Husk at det er behov for støtte for bjelken mot en tilstøtende vegg hvis trappen skal leveres buet. Ved veggtilkoblingen til bjelken kreves minst 100 mm heltre / betong.

Trappemodellen Optimal F.15.7 L med Garderobe

Modellen Optimal F.15.7 L har et av våre peneste trerekkverk som ikke har noen tradisjonell stolpe, men veilederen bytter til en stolpe i begynnelsen og slutten av trappen (dimensjon 40x63mm). Rekkverkstolper i rustfritt stål bores i trinn og guider. Som standard er veilederen plassert på toppen av den delen som blir innlegget.

Alternativer er tilgjengelige med en jevn overgang mellom «innlegg» og veileder. På grunn av stillingens dimensjon og veileder kan det være visse begrensninger med hensyn til form og design. For større fleksibilitet, bør du gå opp til 40x86mm.

Garderobeløsninger er tilgjengelige for flere av våre trappemodeller. De er tilpasset spesielt for trappen din, og valgene er gode både når det gjelder utseende og interiørdesign

Trappemodellen Optimal Steel BI 0.GB.0

Trapper med sentrert midtbjelke i stål der trinnene brettes inn i bjelken, noe som gir en fin, stilig effekt.

Fiksering av trinn foregår på undersiden av trinnene, noe som gjør det godt skjult.
Trappen er tilgjengelig i rett, L og U-form. Men hvis trappen skal dreie, må svingen bestå av et hvileplan, da denne trappen bare kan nås i rette løp.

I følge bildet er glasset boltet til trinnendene, det er selvfølgelig mulig å tilpasse seg et mer tradisjonelt rekkverk, om ønskelig.

Husk at når trinnene brettes i bjelken, mister vi plass på trinnet, så vi anbefaler minst 270 mm trinndybde på denne modellen.
Husk også at veggen må forsterkes der bjelken kobles sammen, minst 100 mm heltre / betong.

Trappemodellen Optimal 28.28.3 – Oslo

Trappen Oslo er en tradisjonell trapp med underliggende bjelke som med fordel kan bygges inn. Stolpe- og rekkestolper har både horisontale og vertikale dekorspor, og den ekstra brede (115 × 155 mm) stolpen ender med en lue. Husk å gi denne trappen litt ekstra plass, tette svinger kan være et problem da rekkverkstolpene må få plass på toppen av trinnet og likevel oppfylle kravet om maksimalt 100 mm mellom hver stolpe.

Trappemodellen Optimal 56.34.3 – New England

New England er en trapp der inspirasjonen fra interiørdesignen med samme navn er tydelig. Hav, båtliv og sommervind i klassisk årgang. Den har en profilert føring, frontkantprofil 2 på trinnet (fk2), firkantede, glatte stolper 25 × 25 mm og glatt stolpe med stolpehette. I originalversjonen er trappen tett med oppbevaring under, men den er også tilgjengelig som en åpen trapp.

Trappemodellen Optimal 0.GB.20 med glassrekkverk

Optimal med glassrekkverk boltet til utsiden av stykket (GB) er en modell som fungerer i de fleste former der glasset ikke trenger å møtes i et hjørne. Velg å la glasset være «nakent», uten veileder, eller velg en treveileder som overligger på rekkverket. Guidene er da tilgjengelige i størrelsene 40 × 40 eller ø55 mm

Trappemodellen Optimal 4.15.6 fåes i alle trappeformer

Bas Optimal har et underliggende kinnstykke. Det gir en enkel, ren og luftig design som alltid oppleves moderne og tidløs. En trapp med underliggende sidestykker kan både stå fritt i rommet og bygges inn med oppbevaring under.

I Bas Optimal kan du velge mellom to forskjellige veiledere og tilpasse trappens tresort og overflatebehandling til din egen smak.

Modellen er tilgjengelig i alle trappeformer.

Trappemodellen Optimal 0.0.6 med overlappende trinn

Bas Optimal har et underliggende kinnstykke. Det gir en enkel, ren og luftig design som alltid oppleves moderne og tidløs. En trapp med underliggende sidestykker kan både stå fritt i rommet og bygges inn med oppbevaring under.

I Bas Optimal kan du velge mellom to forskjellige veiledere og tilpasse trappens tresort og overflatebehandling til din egen smak.

Her er en rett trapp med trinn i livet. Overlappende trinn gir mer plass til foten, spesielt for hælen på vei ned trappene, vår standard er 28 mm (se modell Solid, innebygd mellom veggene).

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen