Loading...
Vangeløse trapper2022-12-13T09:06:02+00:00

Vangeløse trapper

Uskruede trapper uten underliggende bjelker eller side om side bjelker. Derfor monteres trinnene vanligvis direkte i veggen, noe som gir en ekstra luftig og åpen følelse som skaper et effektivt inntrykk.
Kontakt oss for prisforespørsel  og pakkepriser på post@bergen-kjokkensenter.no  eller telefon 55 39 50 60

Trappemodellen Floating

Denne flytende trappen gir et veldig luftig og moderne inntrykk da den mangler synlige sidestykker. Trinnene er montert på den 12 mm tykke bjelken som vanligvis er innebygd bak 50 mm veggen og blir helt usynlig. De tykke trinnene erstatter barnesikringen og er det eneste mulige alternativet på denne trappen. Husk at veggen må ha riktige monteringsalternativer. Minst 100 mm massivt tre / betong kreves etter hele sidestykket. Trappen kan bare leveres i rette løp. Hvis du ikke har plass til dette, er det lignende trapper som kan leveres buet, kontakt oss så hjelper vi deg.

Trappemodellen Treppenmeister

Treppenmeister er en modell der hvert enkelt trinn festes direkte på veggen. Dette krever at veggen har en treramme med en dimensjon på minst 45 × 70 c / c 600, kledd med minst 32 mm sponplater eller 20 mm langfibersponplate (OSB), alternativt av betong. Hvis disse kravene ikke kan oppfylles, anbefaler vi at du monterer en veggbjelke som trappene monteres mot.

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen