Dampovn fra Miele
Bergen Kjøkkensenter er offisiell forhandler av dampovner fra Miele. Vi har nå kampanje på alle dampovner fra Miele med opptil 25 prosent rabatt.
Kontakt oss for prisforespørsel og pakkepriser på post@bergen-kjokkensenter.no eller telefon 55 39 50 60
Dampovn Miele DG 2840

Cleansteel
Be om kampanjepris, vi har opptil 25 prosent rabatt på dampovner fra Miele
Veil pris 21 799 ,-
Dampovn Miele DG 7240

Cleansteel
Be om kampanjepris, vi har opptil 25 prosent rabatt på dampovner fra Miele
Veil pris 24 299 ,-
Dampovn Miele DG 7440 clst

CleanSteel
Be om kampanjepris, vi har opptil 25 prosent rabatt på dampovner fra Miele
Veil pris 31 899 ,-
Dampovn Miele DG 7440 grgr

Grafittgrå
Be om kampanjepris, vi har opptil 25 prosent rabatt på dampovner fra Miele
Veil pris 33 599 ,-
Dampovn Miele DG 7440 obsw

Obsidiansort
Be om kampanjepris, vi har opptil 25 prosent rabatt på ovner fra Miele
Veil pris 33 599 ,-
Fordeler med dampovn
Vitenskapelig påvist
Forskere fra universitetet Gießen og Koblenz/Landau har påvist de verdifulle fordelene ved damptilberedning. Sammenlignet med tradisjonelle metoder, er damptilberedning overlegen når det gjelder bevaring av næringsstoffer.
Mer vitaminer, hver dag
Det fins knapt et annet vitamin som oppfyller så mange viktige funksjoner som C-vitamin, som blant annet bidrar til at immunsystemet fungerer normalt. Hvis du tilbereder grønnsaker med Miele dampovn, blir størstedelen av vitaminene bevart – i motsetning til vanlig tilberedning med vann: Paprika fra en dampovn inneholder 25 % mer C-vitamin, brokkoli inneholder hele 50 % mer.
Like sunt som råkost
Når frukt og grønnsaker spises i rå tilstand, får kroppen tilført enda flere vitaminer og mineralstoffer. Med Miele dampovn kan du tilberede maten og bevare de viktige næringsstoffene – for damptilberedt paprika inneholder like mye næringsstoffer som rå paprika. Paprika kokt i vann har på den andre siden omtrent 45 % færre næringsstoffer.
Fire ganger så overbevisende
Utseende, lukt, smak og konsistens: Fire kriterier som sier noe om kvaliteten på maten. I laboratorietester ble disse egenskapene vurdert iht. et poengsystem, og fikk et suverent bedre resultat: Damptilberedning er den beste og sunneste måten å tilberede mat på, enten den er fersk eller frossen. Også fisk bevarer struktur, utseende og smak i dampen – et tydelig tegn på at denne tilberedningsmetoden er en fest for sansene.