Loading...
Fryseskuff2023-01-03T13:54:41+00:00

Fryseskuff til kjøkkenet

Fryseskuff til kjøkkenet som lar deg selv bestemme om du vil bruke den som kjøleskap, fryser, svalskap, til vin eller bare til avkjøling av drikkevarer. Alt dette i en skuff. Bergen Kjøkkensenter har agentur og leverer denne geniale fryseskuffen fra Fisher & Paykel over hele landet. Fryseskuffen fra Fisher & Paykel  må monteres i et tomt 90 cm  kjøkkenskrog.

Integrert / innbygget fryseskuff

Si farvel til kjøkkenets klassiske ”arbeidstrekant”, der du beveger deg mellom vask, kokeplate og kjøleskap. Fisher & Paykels nye, ergonomiske fryseskuff skuffkjølerrevolusjonerer den moderne kjøkkeninnredningen og gir deg optimal frihet og fleksibilitet til å plassere din fryseskuff akkurat hvor du vil. Med fryseskuffen fra Fisher & Paykel kan du innrede med lave, rene linjer som lar deg se hele kjøkkenet og gir deg mere luft og rom.

Fryseskuff i fire størrelser

Om en ønsker fryseskuff i andre mål enn fra Fisher & Paykel, har vi italiensk produserte frysekuffer i flere størrelser

Fryseskuff 60 cm

60 cm fryseskuff

Pris 65.500,-

Fryseskuff 75 cm

75 cm fryseskuff

Pris 67.500,-

Fryseskuff 90 cm

90 cm fryseskuff

Pris 69.500,-

Fryseskuff 90 cm F&P

fryseskuff

Intropris 32.500,-

Fryseskuff som gir deg optimal oppbevaring til matvarene dine

Fryseskuff som gir deg optimal oppbevaring til matvarene dine med sine 5 forskjellige innstillinger: Vanlig kjøleskap (3°C) er ideelt til de fleste ferske matvarer. Svalskap (12°C) for matvarer som bør oppbevares i kjølige, tørre omgivelser. Fryser (-18°C) med 3 ekstra funksjoner: Flaskekjøling, hurtiginnfrysing eller dypfrysing. I tillegg får du en ”Chill”-funksjon (0,5°C), som er perfekt til oppbevaring av kjøtt, fjørkre og fisk, samt en vin-innstilling (7-15°C) som sikrer at vinen din alltid oppbevares ved sin optimale temperatur, klar til servering. Optimal oppbevaring sikrer at matvarene dine bevarer flest mulig vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Med en slik fryseskuff kan du når som helst skifte mellom fem forskjellige temperaturer, alt etter ditt personlige behov.

Fryseskuff

Fryseskuff for den kresne forbruker med sans for kvalitet og design

Denne fryseskuffen fra ’Fisher & Paykel er utviklet for den kresne forbruker med sans for kvalitet og design. Det elegante designet skjuler avansert teknologi som du lett styrer med et enkelt og brukervennlig kontrollpanel. Det ER virkelig så lett som å trykke på en knapp.

Under finner du bruksanvisning og monteringsveiledning:

bruks- og installasjonsanvisning DK fryseskuff

Kontakt oss for prisforespørsel  på post@bergen-kjokkensenter.no 

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen