Loading...
BORA Basic benkeventilator2021-11-05T10:14:58+00:00

BORA Basic benkeventilator

BORA-kvaliteten, BORA-design og BORA-effekten

~ i en stillegående, kompakt og prisgunstig downdraf-løsning.

– Plug and Play: én kompakt enhet med ventilator, koketopp og 2 EC motorer.
– Bygger kun 19,6 cm under benkeplaten.
– 4 store kokesoner i induksjon eller keramisk.
– Velg mellom utluft eller kullfilter.
– Kan planlimes eller felles ned
– Robust fettfilter – 16 lag rent rustfritt stål
– Ventilator-dekselet i helsvart er belagt med DLC (Diamond-like Carbon), et miljøvennlig, state-of-the-art belegg som tåler oppvaskmaskin, høy varme og kontakt med røffe gryter – ja egentlig «alt» .

Beskrivelse

BORA Basic benkeventilator sett ovenfra med svart rist – ventilatoråpningBORA Basic benkeventilator er unik i markedet på flere måter:
– Prisvinnende design og kvalitet
– Eneste kompaktmodell med 2 EC-motorer i enheten (les mer under)
– Markedets mest stillegående kjøkkenvifte
– Den enkleste rengjøringen av ventilasjonsåpning og fettfilter
– Ingen aluminiumsdeler, kun rent rustfritt stål og belegg av Diamond-like Carbon, som tåler alt.
– Enklere installasjon – kullfiltermodellen installeres på under 10 minutter
– Beholder under viften rommer 3 liter væske i tilfelle uhell – søl i vei
BORA Basic Benkeventilator er det mest prisgunstige downdraft-systemet, men med samme høye kvaliteten og unike effekten som BORA er kjent for.

Ikke la deg misslede av navnet! Basic betyr at systemet kun tar minutter å installere. En Plug’n’Play løsning som leveres i én kompakt enhet med ventilator, koketopp og motorer – samt kullfilter eller overgang til rør. Det hele bygger kun 19,6 cm under benkeplaten og gir maksimal frihet i planleggingen av kjøkkenet uten at du mister plass i benkeskapene. Bora Basic passer i skapbredder på 800 mm, med dybder på 600 mm og større.

Store kokesoner

De 4 koketoppene er plassert rundt den runde og effektive ventilasjonsåpningen. Plasseringen av downdraft-åpningen gjør kokesonene romslige, faktisk blant de største kokesonene på benkeventilasjons-markedet. I front Ø210 mm og bak Ø175 mm.

Både ventilator og koketopper blir betjent med touchpanel i front.

Velg mellom utluft-system eller kullfilter. Du kan også velge mellom keramisk- eller induksjonstopp. Koketoppene er av høyeste kvalitet og funksjonsmessig på høyde med de beste induksjonstoppene i markedet. Les mer under hver enkelt induksjonstopp.

Ventilatorristen kan enkelt løftes opp og man kommer da til et fettfilter som enkelt kan tas ut. Begge enhetene kan vaskes i oppvaskmaskin.

EC motor

2 EC motorer sikrer av luften trekkes ned i parallelle lag slik at det ikke blir turbulens og tilbakeslag av uren luft. Lufthastigheten er optimal på 4 m/s. Rask nok til å skape god luftstrøm og sakte nok til at fettpartiklene blir fanget i de solide fettfiltrene. I de unike og strømeffektive motorene ligger det over 60 patenter på motot- og luft-teknologi.

Leveres uten kabel og støpsel. Krever autorisert elektriker for å koble.

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler.  Vi har BORA ventilatorer i vår utstilling, så kom gjerne innom for en presentasjon.

Se flere modeller fra BORA

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen