Loading...
BORA PURE benkeventilator2020-01-27T20:49:27+00:00

BORA PURE benkeventilator

– i en klasse for seg
Navnet sier alt. BORA PURE benkeventilator står for ren, minimalistisk design og ren luft på kjøkkenet.
awards BORA PURE downdraft Reddot IF award +X

BORA Pure overbeviser – ikke bare med designet, men også praktisk. Avtrekket kan justeres automatisk etter hvordan du lager mat. Du kan fokusere fullt og helt på det du liker best, nemlig å trylle frem nydelig mat. Den optimale effekten og den ekstremt stillegående motoren gjør avtrekket så stillegående at du hører nesten bare boblingen og fresingen fra maten.

BORA Pure – ditt varemerke på kjøkkenet
Med BORA PURE benkeventilator kan du selv velge farge på innløpsristen på avtrekket. Standardfarge er svart, men du kan også bestille rosegull/kobber, oransje, bergunder, vårgrønn eller blå.

Beskrivelse BORA PURE

BORA PURE benkeventilator
Minimalistisk og flush design
Betjenes med den nyutviklede sControl – vertikal touch-slider
Alle de kule funksjonene er kun en berøring unna
Avtrekkets effekt justeres automatisk på BORA PURE benkeventilator
Det er superenkelt å rengjøre platetoppen og ventilator – sett løse deler i oppvaskmaskinen
Enda mer stillegående
Bygger mindre enn 20 cm under benken – maks plass i benkeskap
Kullfilter byttes enkelt gjennom ventilatoråpning
Svært store kokesoner takket være det sentrale og vertikale touchpanelet
Moderne 5. generasjon induksjonsteknologi
Velg mellom utluft eller kullfilter/resirkulering (som alle BORA-modeller)
Energiklasse A+

Montering og mål

BORA PURE er en revolusjonerende og kompakt benkeventilator som bygger under 20cm i benken. På denne måten får du maksimal oppbevaringsplass i underskapet – en stor fordel på små kjøkken. Hvis du velger kullfilter/resirkulasjon er det ikke nødvendig å avkorte skuffer eller skap under benken.

BORA PURE har samme utskjæringsmål i benkeplaten som BORA Basic benkeventilator.

Bora Pure med utluft eller kullfilter ?

Videoen under viser hvordan Bora Pure benkeventilator fungerer og monteres med kullfilter eller utluft til ditt kjøkken.

Bora pure med utluft

Hvis du har anledning til å lede luften ut av boligen, er dette en løsning mange velger. Dette til tross for at det nå finnes kullfiltre av svært god kvalitet og som fjerner lukt veldig effektivt. Jo tidligere i en bygge/oppussings-prosess man bestemmer seg for benkeventilasjon jo enklere er det å få på plass det som skal til for utluft. For eksempel å legge rørene i gulvet eller via kjeller til en kjøkkenøy.

I alle typer ventilasjon ønsker vi at luften skal få en så enkel vei som mulig dit vi vil lede den. Det er derfor veldig viktig å benytte riktig type rør. BORA er den eneste kjøkkenventilatoren som produserer egne rør. Rørene heter ECO tube og i tester er det 20% mindre luftmotstand i ECO tube enn alle andre rør i markedet.

Fleksible ventilasjonsrør
Ventilasjonsrørene til BORA kommer i mange varianter som gir et svært fleksibelt system. De finnes i både flatkanaler og runde rør slik at du kan legge dem i sokkel, gulv, etasjeskiller, kjellertak og ut til en veggventil – som også er produsert av BORA. Rørene settes sammen, nesten som LEGO, med medfølgende pakninger som gjør at bruk av tape er overflødig

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler.  Vi leverer BORA sine produkter over hele landet. Vi har også BORA ventilatorer i vår utstilling, så kom gjerne innom for en presentasjon.

Se flere modeller fra BORA

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører