Loading...
BORA X PURE2020-05-30T08:39:13+00:00

BORA X PURE – NÅ TIL INTRODUKSJONSPRIS !

Endelig har vi fått BORA X PURE inn i utstillingen vår. Kontakt oss på post@bergen-kjokkensenter.no eller kom innom butikken vår å få et meget lukrativt introduksjonstilbud. Vi leverer BORA X PURE over hele landet.

Hvorfor er Bora X Pure den beste benkeventilatoren på markedet: 

Intuitiv betjening

Den enestående, vertikale slideren gjør betjeningen enda enklere. Du behøver bare å bevege fingeren intuitivt oppover eller nedover, eller trykke. Du får raskt tilgang til alle de viktige funksjonene med kun én berøring.

E-Swap

Lukt nøytraliseres av et svært effektivt kullfilter i resirkuleringsdrift. For å gjøre det enklere å skifte filter, kan det gjøres ovenfra gjennom innstrømningsåpningen: helt uten å ta ut skuffer eller fjerne sokkelfronten.

Laveste støynivå

Alltid påfallende stillegående – også ved høyt effektnivå: Årsaken er den optimale luftføringen og en ekstremt stillegående motor. Slik kan man lage mat og snakke sammen i fred og ro.

Enkel rengjøring

Deler som er i kontakt med matosen, er enkle å ta ut gjennom den lett tilgjengelige, brede innstrømningsåpningen. De rengjøres i oppvaskmaskinen – og tar opp svært lite plass.

Ekstra store koke-soner med rektangulære soner

Spesielt store induksjontopper med rektangulære soner på 230x230mm eller 230x460mm med aktivert brofunksjon.

Minimalistisk design

Platetopp og avtrekk er helt planlimt. De perfekte linjene er like elegante som diskré og kan integreres harmonisk i all moderne kjøkkenarkitektur. Betjeningen er nærmest usynlig i standby. Intelligent belysning reduserer den til det vesentlige, også når den er i drift.

Maksimalt oppbevaringsrom

Den lave høyden på under 200mm og den integrerte resirkuleringsfilterenheten gir deg maksimalt med oppbevaringsplass for gryter og annet kjøkkenutstyr i underskapet. Selv ved kjøkkeninnredninger med en dybde på 60cm er det ikke nødvendig å avkorte skuffer. Mot normalt.

Fleksibel hold-varm funksjon

Tre hold varm-trinn med konstant temperaturregulering til 42, 74 eller 94°C.

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler.  Vi har BORA ventilatorer i vår utstilling, så kom gjerne innom for en presentasjon.

Se flere modeller fra BORA

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører