Loading...
BORA X PURE2021-11-05T10:08:34+00:00

BORA X PURE – NÅ TIL INTRODUKSJONSPRIS !

Endelig har vi fått BORA X PURE inn i utstillingen vår. Kontakt oss på post@bergen-kjokkensenter.no eller kom innom butikken vår å få et meget lukrativt introduksjonstilbud. Vi leverer BORA X PURE over hele landet.

Hvorfor er Bora X Pure den beste benkeventilatoren på markedet: 

Intuitiv betjening

Den enestående, vertikale slideren gjør betjeningen enda enklere. Du behøver bare å bevege fingeren intuitivt oppover eller nedover, eller trykke. Du får raskt tilgang til alle de viktige funksjonene med kun én berøring.

E-Swap

Lukt nøytraliseres av et svært effektivt kullfilter i resirkuleringsdrift. For å gjøre det enklere å skifte filter, kan det gjøres ovenfra gjennom innstrømningsåpningen: helt uten å ta ut skuffer eller fjerne sokkelfronten.

Laveste støynivå

Alltid påfallende stillegående – også ved høyt effektnivå: Årsaken er den optimale luftføringen og en ekstremt stillegående motor. Slik kan man lage mat og snakke sammen i fred og ro.

Enkel rengjøring

Deler som er i kontakt med matosen, er enkle å ta ut gjennom den lett tilgjengelige, brede innstrømningsåpningen. De rengjøres i oppvaskmaskinen – og tar opp svært lite plass.

Ekstra store koke-soner med rektangulære soner

Spesielt store induksjontopper med rektangulære soner på 230x230mm eller 230x460mm med aktivert brofunksjon.

Minimalistisk design

Platetopp og avtrekk er helt planlimt. De perfekte linjene er like elegante som diskré og kan integreres harmonisk i all moderne kjøkkenarkitektur. Betjeningen er nærmest usynlig i standby. Intelligent belysning reduserer den til det vesentlige, også når den er i drift.

Maksimalt oppbevaringsrom

Den lave høyden på under 200mm og den integrerte resirkuleringsfilterenheten gir deg maksimalt med oppbevaringsplass for gryter og annet kjøkkenutstyr i underskapet. Selv ved kjøkkeninnredninger med en dybde på 60cm er det ikke nødvendig å avkorte skuffer. Mot normalt.

Fleksibel hold-varm funksjon

Tre hold varm-trinn med konstant temperaturregulering til 42, 74 eller 94°C.

Bora X Pure med utluft eller kullfilter ?

Videoen under viser hvordan Bora Pure og Bora X Pure benkeventilator fungerer og monteres med kullfilter eller utluft til ditt kjøkken.

Bora X Pure med utluft ( EAN: 4260326379501 )

Hvis du har anledning til å lede luften ut av boligen, er dette en løsning mange velger. Dette til tross for at det nå finnes kullfiltre av svært god kvalitet og som fjerner lukt veldig effektivt. Jo tidligere i en bygge/oppussings-prosess man bestemmer seg for benkeventilasjon jo enklere er det å få på plass det som skal til for utluft. For eksempel å legge rørene i gulvet eller via kjeller til en kjøkkenøy.

I alle typer ventilasjon ønsker vi at luften skal få en så enkel vei som mulig dit vi vil lede den. Det er derfor veldig viktig å benytte riktig type rør. BORA er den eneste kjøkkenventilatoren som produserer egne rør. Rørene heter ECO tube og i tester er det 20% mindre luftmotstand i ECO tube enn alle andre rør i markedet.

Fleksible ventilasjonsrør
Ventilasjonsrørene til BORA kommer i mange varianter som gir et svært fleksibelt system. De finnes i både flatkanaler og runde rør slik at du kan legge dem i sokkel, gulv, etasjeskiller, kjellertak og ut til en veggventil – som også er produsert av BORA. Rørene settes sammen, nesten som LEGO, med medfølgende pakninger som gjør at bruk av tape er overflødig
Under finner du ventilasjonsrørene og veggventilene fra BORA

Bora Ecotube
Bora Ecotube runde rør
Bora veggventiler
Ekesmpler på rørpakker

Bora X Pure med kullfilter ( EAN: 4260326379518 )

Bora X Pure med kullfilter gjør at du kan montere benkeventilatoren hvor du måtte ønske, uten å vær avhengig av rør og ventiler. Den gir også bedre plassutnyttelse enn ved utluft.
Utviklingen av kullfilteret har revolusjonert bruken av våre benkeventilatorer. Kullfilteret som består av aktivt kull inneholder for det meste karbon og grafittkrystaller med en stor innvendig overflate og en svært porøs struktur. Aktivt kull brukes både til rensing av væsker og fjerning av lukt. Porestrukturen til våre BORA aktivkullfiltre sørger for at kullet tar opp matlukten i porene på samme måte som en svamp tar opp vann. På samme måte som en svamp, lagrer det aktive kullet luktmolekylene i porene sine, men uten å slippe dem ut igjen.

BORA Basic aktivkullfiltre er utstyrt med et ekstra lag “sur” ionebytter som sørger for at visse luktpartikler (som f.eks. aminosyrer fra fisk) brytes ned, slik at lukten forsvinner.

Bruks- og monteringsanvisning Bora X Pure / Bora Pure

Bruks- og monteringsanvisning Bora X Pure – Bora Pure

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler.  Vi har BORA ventilatorer i vår utstilling, så kom gjerne innom for en presentasjon.

Se flere modeller fra BORA

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen