Loading...
BORA QVAC2024-01-11T08:42:34+00:00

BORA QVAC

BORA QVAC – SMART VAKUMERING SPARER VERDEN FOR MATSVINN – OG FORBRUKER FOR PENGER

Når vi vet at rundt 33% av maten vi kjøper blir kastet og at en familie på 4 i gjennomsnitt kaster mat for ca kr. 25.000 i året, skjønner vi at det er verdt å investere i kjøkkenutstyr som minsker matsvinn!

Ved å vakumere mat og drikke holder den seg fersk og fristende opp til 3 ganger lenger samtidig som smaker og næringsstoffer bevares.

QVac er innovativ vakumering som passer svært godt inn i BORAs produktportefølje. Du kan bruke QVac til flere ting i tillegg til å minimere luftkontakt på matrester og åpnet emballasje. Den kan for eksempel også brukes til sous vide i BORA X BO og lynrask marinering av råvarer.

ALLTID TILGJENGELIG OG PLUGGET INN

Det nye og innovative med BORA QVac er at den bygges ned i kjøkkenbenken og er tilgjengelig for bruk – hele tiden. Det er ikke et apparat du må sette av plass til i skapet eller hente frem og plugge i ved bruk. QVac er lett tilgjengelig og med praktisk og lekkert tilbehør.

BORA QVac har et diskret design og i leveransen medfølger diverse tilbehør som korker til flasker, vakumposer, 2 ulike vakumbeholdere (tilpasset BORA Cool), forseglings- og marineringsutstyr. En hel rekke annet ekstrautstyr er også tilgjengelig.

BORA QVAC ventes å være tilgjengelig i det norske markedet våren 2024

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler.  Vi leverer BORA sine produkter over hele landet. Vi har også BORA ventilatorer i vår utstilling, så kom gjerne innom for en presentasjon.

Se flere modeller fra BORA

Bora X Pure

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen