Loading...
BORA M PURE benkeventilator2024-02-07T13:17:20+00:00

BORA M PURE benkeventilator

BORA M PURE – DET BESTE FRA TO BORA FAVORITTER

Endelig kommer BORA M PURE inn i utstillingen vår. Kontakt oss på post@bergen-kjokkensenter.no eller kom innom butikken vår å få et meget lukrativt introduksjonstilbud. Vi leverer BORA M PURE over hele lande

BORA M Pure kombinerer fordelene til de populære modellene BORA Pure og BORA X Pure. BORA M Pure har alle fordelene til en kompakt modell – men med avansert fleksibilitet.

KOKESONER

På den ene siden av koketoppen vil du gjenkjenne to separate kokesoner som hos BORA Pure. På den andre finner du unikt store bro-bare fleks-induksjonssoner som hos BORA X Pure.

Dette gjør BORA M Pure til en svært fleksibel downdraftmodell men med alle fordelene en kompakt-modell representerer.

De to induksjonstoppene til høyre, med rektangulære soner på 230×230 mm, kan kobles sammen til en stor flate på 230×460 mm ved hjelp av brofunksjonen.
Store gryter varmes optimalt opp her. Sonene kombineres automatisk hvis stekepannen er stor nok, og permanent grytegjenkjenningsfunksjon er aktivert.
De to separate kokesonene på venstre side er ideelle for mindre gryter og panner. BORA M Pure tilbyr rikelig med plass for den mest fleksible matlagingsglede.
På nye BORA M Pure finnes to bro-bare fleksinduksjonssoner. Dette er optimalt med tanke på å kunne bruke stekebrett på koketoppen. BORA M Pure har selvsagt også den automatiske afterrun som sikrer at hver minste rest av fuktighet forsvinne. Dimensjoner, tilbehør og kullfilter er det samme som testvinneren BORA Pure.

DISPLAY

BORA M Pure har den velprøvde og populære vertikale touchslideren vi kjenner fra de andre Pure-modellene. BORA M Pure displayet er imidlertid i hvitt.

sControll inneholder smarte funksjoner som pausefunksjon, timer til kokesonen, generell eggetimer, barnesikring, alarm, vaskefunksjon, brofunksjon, etc. BORA M Pure har selvsagt også den automatiske afterrun som sikrer at hver minste rest av fuktighet forsvinner.

BORA M Pure forventes tilgjengelig på det norske markedet i 2024

Bora M pure med utluft

Hvis du har anledning til å lede luften ut av boligen, er dette en løsning mange velger. Dette til tross for at det nå finnes kullfiltre av svært god kvalitet og som fjerner lukt veldig effektivt. Jo tidligere i en bygge/oppussings-prosess man bestemmer seg for benkeventilasjon jo enklere er det å få på plass det som skal til for utluft. For eksempel å legge rørene i gulvet eller via kjeller til en kjøkkenøy.

I alle typer ventilasjon ønsker vi at luften skal få en så enkel vei som mulig dit vi vil lede den. Det er derfor veldig viktig å benytte riktig type rør. BORA er den eneste kjøkkenventilatoren som produserer egne rør. Rørene heter ECO tube og i tester er det 20% mindre luftmotstand i ECO tube enn alle andre rør i markedet.

Fleksible ventilasjonsrør
Ventilasjonsrørene til BORA kommer i mange varianter som gir et svært fleksibelt system. De finnes i både flatkanaler og runde rør slik at du kan legge dem i sokkel, gulv, etasjeskiller, kjellertak og ut til en veggventil – som også er produsert av BORA. Rørene settes sammen, nesten som LEGO, med medfølgende pakninger som gjør at bruk av tape er overflødig

Under finner du ventilasjonsrørene og veggventilene fra BORA

Bora Ecotube
Bora Ecotube runde rør
Bora veggventiler
Eksempler på rørpakker

Bora M Pure med kullfilter

Bora M Pure med kullfilter gjør at du kan montere benkeventilatoren hvor du måtte ønske, uten å vær avhengig av rør og ventiler. Den gir også bedre plassutnyttelse enn ved utluft.
Utviklingen av kullfilteret har revolusjonert bruken av våre benkeventilatorer. Kullfilteret som består av aktivt kull inneholder for det meste karbon og grafittkrystaller med en stor innvendig overflate og en svært porøs struktur. Aktivt kull brukes både til rensing av væsker og fjerning av lukt. Porestrukturen til våre BORA aktivkullfiltre sørger for at kullet tar opp matlukten i porene på samme måte som en svamp tar opp vann. På samme måte som en svamp, lagrer det aktive kullet luktmolekylene i porene sine, men uten å slippe dem ut igjen.

BORA Basic aktivkullfiltre er utstyrt med et ekstra lag “sur” ionebytter som sørger for at visse luktpartikler (som f.eks. aminosyrer fra fisk) brytes ned, slik at lukten forsvinner.

Sett et personlig preg: Innløpsdysen fås i svart og fem andre farger – oransje, rød, blå, solgul og greige. Dermed kan du tilpasse kjøkkenet individuelt etter
eget ønske. Utskiftingen krever kun noen få håndgrep. Dysene finnes også i messing og aluminium.

Innløpsdyser i farger

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler

Bergen Kjøkkensenter har levert kjøkken siden 1981 og er offisiell BORA forhandler.  Vi leverer BORA sine produkter over hele landet. Vi har også BORA ventilatorer i vår utstilling, så kom gjerne innom for en presentasjon.

Se flere modeller fra BORA

Bora X Pure

Andre produkter fra Bergen Kjøkkensenter

Noen av våre samarbeidspartnere og leverandører

Gå til toppen